Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Usnadní vaši volbu při nákupu potravin
Přehled článků

Aktuality

Navázali jsme spolupráci s NutriPro a NutriData

11.4.2017

Spolupráce s NutriPro/NutriData spočívá v postupném zařazování potravin splňujících kritéria Vím, co jím do databáze tak, aby mohlo jejich složení být k dispozici při vyhodnocování jídelníčků a připravených pokrmů. Do databáze budou dále zařazovány i hotové recepty, které splňují kritéria Vím, co jím.

Velikonce v muzeu v Netěchovicích

9.4.2017

"Přijměte, prosím, pozvání na akci Velikonoce v muzeu, která se bude konat 15. 4. 2017 v našem muzeu v Netěchovicích," říká paní ředitelka Mgr. Lenka Houdková

Zážitky pro každého. Kde?

27.3.2017

V Jihočeském zemědělském muzeu. Pro následující sezónu, která začíná 1.4.2017 připravilo muzeum mnoho zajímavých novinek. Pro děti i jejich rodiče. Nové expozice, ale i nový přístup k zážitkům.

22.3. Světový den vody

22.3.2017

Více jak 663 milionů lidí nemá přístup k bezpečnému zdroji pitné vody. Nebezpečná voda, špatná hygiena a nedostatečné čištění vody způsobí každý rok 842.000 úmrtí.

Prožij rok zdravě - nový projekt STOBu

8.3.2017

Chcete se naučit žít zdravěji a být víc fit? Spolek Hravě žij zdravě ve spolupráci s týmem STOBu pro vás připravil unikátní projekt Prožij rok zdravě, který vás k tomu dovede.

6.3. Den jódu. Nezbytný prvek pro náš organismus

6.3.2017

Hlavním zdrojem jódu je moře. Vysoké množství jódu obsahují především mořské plody, ryby a řasy. Potřebujeme ho hlavně pro správnou funkci štítné žlázy, metabolismus živin, zlepšuje kvalitu kůže, vlasů, nehtů a zubů. Dále zklidňuje nervy a zlepšuje mentální funkce. Zvýšenou potřebu tohoto prvku mají – dospívající mládež, těhotné a kojící ženy.

Fabiofit Omega 3, 6, 9

22.2.2017

Logem Vím, co jím je certifikovaný již 3 produkt společnosti FABIO PRODUKT spol. s r.o. A sice nyní Fabiofit Omega 3,6,9

Nejezte a nepodávejte syrovou červenou řepu

15.2.2017

Takové doporučení dalo spotřebitelům a manažerům restaurací nedávno francouzské Generální ředitelství pro ochranu hospodářské soutěže a spotřebitelů DGCCRF.



 

Spolupracujeme s       

  Stop cukrovc e Sekce nutričních terapeutů ČAS

 

 

 

 

 

 

 

Školní informační kanál

Jihočeské zemědělské muzeum

SPZO