Pasírovaná rajčata Podravka jsou vyrobena jednoduchým spařením a oloupáním rajčat bez přidané soli a bez použití jakýchkoliv aromat či konzervantů. Pasírovaná rajčata neodmyslitelně patří ke středomořské kuchyni, ale hodí se také na přípravu rajské omáčky, do polévek s rajčatovým základem, či jako základ pro omáčku na těstoviny.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energie
|
100 kJ / 24 kcal |
| Tuky |
< 0,5 g |
| z toho SFA |
< 0,1 g |
| (z toho TFA) |
0.0 g |
| Sacharidy: |
3.4 g |
| z toho cukry |
3.4 g |
| (přidané cukry) |
0.0 g |
| Vláknina |
1.2 g |
| Bílkoviny |
1.3 g |
| Sůl |
0.1 g |
Složení výrobku:
papriky (73%), lilek (12%), kvasný ocet, rostlinný olej, rajčatový koncentrát (3%), jedlá sůl (max. 2%), cukr, pálivé papričky, směs koření
Datum certifikace:
12. 1. 2018