Správný oběd je základ - Co by měl zdravý oběd obsahovat?
Tipy, jak ušetřit čas při přípravě oběda do krabičky
Recepty na teplé i studené obědy do práce
Když jídlo nestihnete připravit doma
5 tipů, jak si poskládat oběd z toho, co koupím v nejbližším obchodě
5 tipů, jak si připravit oběd, když mám k dispozici varnou konvici
5 tipů, jak si připravit oběd, když mám k dispozici mikrovlnnou troubu a obchod za rohem
Pitný režim v práci - recepty na domácí nápoje
Smoothie není nápoj - recepty na domácí smoothie
... a hlavně také
16 skvělých a chutných receptů na zdravé i rychlé recepty do práce včetně tipů na domácí nápoje a smoothie. Všechny recepty prošly hodnocením a byly certifikovány logem Vím, co jím
Autorka: Ing. Hana Pávková Málková
Ing. Hana Pávková Málková vystudovala obor Kvalita a bezpečnost potravin na Vysoké škole chemicko-technologické. Je spoluautorkou několika knih o výživě a hubnutí, internetového programu Sebekoučink a dalších pomůcek pro zdravé hubnutí. Působí ve společnosti STOB. Pravidelně přispívá v podobě článků a receptů na web www.vimcojim.cz.
Je milovnicí dobrého kvalitního jídla a zdravého vaření a své zkušenosti ráda předává klientům při individuálním poradenství, ale i prostřednictvím edukačních materiálů.
"I malé změny životního stylu mohou mít velký vliv na vaše zdraví."