O zdraví 18. 1. 2022 | redakce Vím, co jím

Prožijte 60 dnů aktivně a zdravě. Aplikace se vrací a znovu pomáhá

Je na čase udělat za špatným životním stylem tlustou čáru. Za poslední roky Češi přibrali pěkných pár kil. Podle loňského průzkumu iniciativy Vím, co jím a piju se 23 % Čechům zhoršilo zdraví, fyzická kondice a přibyly tukové zásoby. A to je třeba změnit! 21. ledna 2022 startuje projekt s bezplatnou mobilní aplikací. Prožijte 60 dní aktivně a zdravě.

Motivace a inspirace od odborníků v aplikaci

Odborníci ví, že ne každý umí sám nad sebou stát s bičem. Většina lidí potřebuje k činům postrčit, motivovat a provázet celým procesem. To je právě cílem celé aplikace. Ukázat počátek cesty, jak se dostat zpátky do kondice, jak získat lepší náladu nebo mít jen hezčí den.

  • V aplikaci čekají výzvy z kategorií sport, výživa, relax, které budou průběžně přibývat.
  • Budeme chodit, stoupat do nebe, vybíhat schody, běhat, jezdit na kole. Ano, i v zimě.
  • Budeme sdílet vynikající zdravé recepty, meditovat a užívat si příjemných chvil.

Díky výzvám, kde si vybere každý bez ohledu na aktuální fyzičku, vhodnému jídelníčku a aktivnímu odpočinku, máme všichni šanci zlepšit celkovou spokojenost v životě.

 „Dostatečná pohybová aktivita je spolu se správnou výživou to hlavní, co člověk může vykonat pro svoje dobré zdraví a prevenci nemocí. Pohyb nám pomáhá uvolnit se, přijít na jiné myšlenky a cítit se lépe. Nespokojenost v osobním životě, nárůst hmotnosti, horší spánek i obtížné usínání jsou jen logickým důsledkem nedostatků pohybu a nesprávné životosprávy. Změna je však možná, a je na každém z nás, jaký přístup zvolíme,“ říká ředitelka iniciativy Vím, co jím a piju Lucie Gonzálezová a dodává, že důležité je mít chuť pustit se do sportovních, relaxačních i výživových výzev. Odměnou bude nejen dobrý pocit a virtuální odznaky, ale i možnost zajímavých výher. 

Rozjeďte to s námi znovu v aplikaci 60 dnů aktivně a zdravě

  • Zapojte se do výzev, sdílejte výsledky a vyhrávejte.
  • Díky zapojení společně poznáme, že i malé změny v životním stylu mají vliv na naše zdraví a lze je zařadit snadno a zábavnou formou.
  • Dostatečný pohyb, správná výživa a psychická pohoda – to je základ pro zdraví i pro dobrou kondici. 

Stáhněte zdarma aplikaci a bavte se

Děkujeme partnerům projektu

Odborným garantem mobilní aplikace 60 dnů aktivně a zdravě je nezisková společnost Vím, co jím a piju. Partneři projektu jsou:





Mohlo by vás také zajímat: