Sous vide – moderní metoda zpracování masa

Společnost Krahulík se i přes svůj rozsáhlý sortiment stále soustředí na vývoj nových produktů. Naposledy mu učarovala moderní metoda zpracování masa, metoda Sous vide.

„Zákazníci ocení především snadnou a rychlou přípravu, ale také variabilitu přípravy těchto exkluzivních mas. Během krátké chvíle si totiž maso ohřejete nejen v hrnci ve vodní lázni, ale také troubě, mikrovlnce, nebo na grilu,“ vysvětluje marketingový manažer Dominik Stahorský.

Výhody nové řady pro zdraví i chuť

  • Maso zůstává křehké, plné a šťavnaté
  • Zachovává si své původní nutriční vlastnosti
  • Bez lepku a éček (mimo siřičitanu ve víně)
  • Má široké možnosti využití v teplé i studené kuchyni
  • Praktické balení 300 g ideální na 2 porce
  • S dostatečně dlouhou trvanlivostí
  • Snadnost a rychlost přípravy doba přípravy již od 6 minut

Ocenění Česká chuťovka 2020 i certifikát Vím, co jím

Nová řada mas Sous vide získala ocenění Česká chuťovka 2020:

  • Dančí kostky
  • Vepřová líčka
  • Trhané vepřové maso
  • Hovězí líčka

logo

Soutěž o značku Dobrý tuzemský potravinářský výrobek „Česká chuťovka" pomáhá spotřebitelům objevit vynikající, chutné, a hlavně kvalitní české potraviny.

logo

Logo Vím, co jím pomáhá s výběrem potravin vhodných pro zdravý životní styl – umožňuje snadno a vědomě snížit příjem rizikových živin, které souvisí s většinou současných civilizačních onemocnění. Produkt prošel odborným hodnocením a je z hlediska nutričních hodnot vhodný pro zdravý životní styl.

Krahulík-MASOZÁVOD Krahulčí, a.s.

logoTradiční výrobce uzenin s více než 90letou historií. Srdce společnosti leží v čistém prostředí Českomoravské vrchoviny, v Krahulčí u Telče, kde pro výrobu uzenin využívají klimatické podmínky, přírodní sušárny, ale i moderní technologie.

Masné výrobky od společnosti Krahulík si za dobu svojí existence našli své místo na stolech mnoha domácností. 

Velmi oblíbené jsou krájené salámy s typickým dravcem na obalu, ale také jiné balené uzeniny od fermentovaných klobás přes grilovací sortiment až po tlačenky, jelítka či jaternice.

Uzeniny Vysočina a Herkules již od roku 1928

To se psal rok 1967 a v tehdejším Československu se hledal způsob, jak nahradit nedostatkový Uherák. V Hodicích na Vysočině tak vznikla alternativa pojmenovaná jednoduše po místě svého vzniku – Vysočina. Kousek odtud, ve Studené, byla zase vyvinuta receptura salámu Herkules.

  • Zkrátka a dobře, jedinečné klimatické podmínky, přírodní sušárny, moderní technologie, ale také tradiční přístup k řeznickému řemeslu jsou ideální kombinací pro výrobu opravdu poctivých uzenin. 

Dnes patří výše uvedené provozy v Hodicích a ve Studené pod křídla společnosti Krahulík-MASOZÁVOD Krahulčí, a.s., která na Váš stůl dodává kompletní uzenářský sortiment již od roku 1928.