O výživě 11. 4. 2024 | redakce Vím, co jímredakce Vím, co jím

Vyhrajte mixér Philips Flip&Juice!

Milujete smoothie, koktejly, pesta, krémové polévky či oříšková másla? Pak si s námi pojďte zasoutěžit o skvělého pomocníka do kuchyně. Stačí odpovědět na dvě jednoduché otázky a mixér Philips Flip&Juice může být váš. Na nic nečekejte a pusťte se do toho!

Philips Flip&Juice

Máme pro vás skvělou příležitost získat toho nejlepšího pomocníka do vaší kuchyně. Inovativní mixér s modulem odšťavňovače Philips Flip & Juice™ Blender vám umožní připravit nejen lahodná smoothie plná vitamínů, ale také ořechová másla, osvěžující koktejly, rostlinná mléka či krémové polévky. A to zdaleka není vše. S tímto úžasným přístrojem se vaše kulinářské možnosti rozšíří do nekonečna!

Co tento mixér odlišuje od ostatních na trhu? Jeho unikátní funkce 2v1, tedy schopnost mixovat i odšťavňovat, vám ušetří místo v kuchyni i peníze. Díky robustnímu provedení, jednoduchému ovládání a výběru automatických programů bude příprava vašich oblíbených receptů snadná a zábavná.

Abyste měli šanci získat tento úžasný přístroj do vaší kuchyně, stačí odpovědět na dvě jednoduché otázky a vylosovaným vítězem můžete být právě vy! Neotálejte a zapojte se do soutěže ještě dnes. Možná právě vy budete ten šťastlivec, který si domů odnese Philips Flip & Juice™ Blender a obohatí tak svůj kulinářský repertoár o nové dimenze chutí a zážitků.

---> Zapojit do soutěže se můžete ZDE

 logo Philips





Mohlo by vás také zajímat: