Product placementO zdraví 25. 9. 2017 | Stob

STOB - Den zdraví 22.10.2017

Říjen je již tradičně věnován Dnu zdraví, který se letos bude konat 22. října od 10 hodin v ZŠ Rakovského na Praze 4. Den zdraví se koná pod záštitou společnosti STOB a je věnován všem, kdo se zajímají o zdravý životní styl a pohyb.

Den zdraví se STOBem 2017

Den zdraví plný pohybu a dobrého jídla

Po celý den bude připraven pestrý program. Budete moci ochutnat zdravé novinky na trhu a seznámit se s produkty, které Vám usnadní cestu za lepší kondicí. Celým dnem Vás bude provázet pestrá nabídka pohybových aktivit, odborného poradenství v různých odvětvích týkajících se zdraví, ochutnávky zdravých potravin a výstava nových produktů, které jsme pro Vás vybrali a které budete mít možnost si hned na místě zakoupit. Čekají vás ale také diskuse s odborníky, soutěže a tombola s atraktivními cenami, které vám cestu za zdravým životním stylem usnadní.Na dni zdraví si jako každý rok můžete nechat spočítat svůj index zdraví, sledovat, jak jste se ve svém snažení posunuli v uplynulém roce nebo odstartovat novou životní etapu.

Můžete se těšit na lekce cvičení pod vedením lektorek STOBu. Zapojit se budou moci úplní začátečníci i pokročilí. Čeká na vás cvičení jako je doubleaerobic, Port de Bras, řecké tance s Marthou Elefteriadu, Nia, tai-či nebo cvičení s fitbally a Nordic Walking. Na všechny tance chtivé čeká originální taneční hodina Movie Dance. A pro ty z vás, kteří si mezi sportovními aktivitami přeci jen nevyberou, máme připravenou jógu smíchu jako formu cvičení pro odbourávání stresu a navození pozitivní nálady.

Přijďte se seznámit s novinkami ze světa potravin

Celým dnem Vás bude provázet prodejní výstava zahrnující ochutnávky a stánky s potravinami a pomůckami pro podporu zdravého životního stylu. Vybrali jsme pro Vás produkty padesáti různých vystavovatelů, které považujeme za kvalitní a mohou být rozhodně součástí zdravého a pestrého jídelníčku.

Pracujeme na sobě celý rok

Celý rok probíhá na stránkách www.stobklub.cz projekt Prožij rok zdravě, do něhož se zcela zdarma může zapojit každý, kdo se zajímá o své zdraví. Projekt pravidelně přináší svým účastníkům nové a zajímavé informace ze světa výživy a pohybu, a podněcuje k pozitivním změnám na cestě ke zdravému životnímu stylu. Kromě získávání nových znalostí a dovedností můžete v rámci projektu i soutěžit a vyhrát dárkový balíček potravin. Průběžné vyhlášení a ocenění účastníků projektu proběhne na Dni zdraví v neděli 22. 10. 2017 v ZŠ Rakovského na Praze 4.

Více informací a kompletní program naleznete na www.stob.cz

Celý den je pro vás zdarma a těšíme se na vaši účast. Za celý organizační tým, Iva Málková.

Všichni, kteří se budou chtít zapojit do sportovního programu si přinesou ručník, sportovní obuv a oděv. Spojení do ZŠ Rakovského je možné tramvají č. 17 do stanice U Libušského potoka nebo autobusy – č. 139 a 150 ze stanice metra „C“ Kačerov, č. 190 ze stanice metra „B“ Smíchovské nádraží – do stanice Tylova čtvrť a odtud pěšky pět minut směrem do sídliště. Další informace o Dni zdraví získáte na www.stob.cz nebo na tel. čísle 776 871 322.





Mohlo by vás také zajímat: