Product placementO výživě 11. 4. 2023 | redakce Vím, co jímredakce Vím, co jím

Vyhrajte s Magic Mince!

Pojďte si s námi zasoutěžit. Spolu s The Vegetarian Butcher a jejich skvělým veganským mletým Magic Mince jsme pro vás připravili jednoduchou otázku. Stačí odpovědět a 1 z 5 výher může být vaše. Těšit se můžete na balíček veganských produktů a dřevěné prkénko, které se v kuchyni vždycky hodí. Na nic nečekejte a pusťte se do toho!

Soutěž s The Vegetarian Butcher

Chcete do svého jídelníčku zařadit více rostlinných produktů a nevzdat se přitom chuti masa? Pak pro vás máme skvělou inspiraci. Veganské a vegetariánské produkty od značky The Vegetarian Butcher! Jedná se o výrobky na bázi luštěnin, s obsahem kvalitní sójové bílkoviny a ručíme vám za to, že je chuťově od masa téměř nepoznáte. V porfoliu značky najdete mimo jiné skvělé nugetky Lucky Nuggets, nudličky Chickened Out Chunks nebo mleté Magic Mince.

Veganské mleté Magic Mince je stejně univerzální jako tradiční mleté, a můžete ho tak použít do řady receptů, od omáček, přes lasagne až po sekanou, nebo do slaných koláčů. 

A jaké jsou plusy veganského mletého?

  • udržuje si pevnou a šťavnatou strukturu
  • obsahuje přídavek železa a vitamínu B12 - ve 100 g produktu najdete 8,5 g železa (tj. 61 % RHP) a 1,1 μg vitamínu B12 (tj. 44 % RHP)
  • příprava je více než snadná - během chvíle vykouzlíte neodolatelný pokrm 

Že jste tyto rostlinné alternativy masa ještě neochutnali? Nyní máte příležitost! Ve spolupráci s The Vegetarian Butcher jsme pro vás připravili soutěž o balíčky s jejich vege produkty a dřevěným prkénkem, které se při přípravě pokrmů bude hodit. Zapojte se, je to velmi jednoduché.

  • Odpovězte na otázku: O jaké prospěšné látky je veganské mleté Magic Mince od The Vegetarian Butcher obohaceno?

Vstupte do soutěže a získejte výhru --->





Mohlo by vás také zajímat: