O výživě 26. 10. 2023 | redakce Vím, co jímredakce Vím, co jím

Stáhněte si e-book plný receptů na svačiny nejen do školy

Školní rok už je v plném proudu a příprava svačin na dennodenním pořádku. Pokud vám už pomalu dochází inspirace, nezoufejte! Právě proto jsme tu my a náš e-book, který obsahuje nejen spoustou užitečných informací, proč by děti měly svačit, co by jim ve svačinovém boxu nemělo chybět, nebo co by měly pít, především je však plný receptů a tipů na super svačiny. A ta nejlepší zpráva nakonec – e-book je pro vás připravený ke stažení zdarma!

Stock photos: Inspiration GP/Shutterstock.com

V ideálním případě by děti měly zahájit den snídaní. Realita bývá ovšem jiná a spousta dětí nesnídá buď vůbec, anebo jejich snídaně není dostatečně pestrá a vyvážená. O to důležitější roli pak v dětském jídelníčku zastává svačina.

E-book zdravé svačiny nejen do školyA protože tipů, co dětem každý den připravit, není nikdy dost, připravili jsme pro vás E-BOOK ZDRAVÉ SVAČINY NEJEN DO ŠKOLY, kde můžete načerpat inspiraci na přípravu skvěle chutnajících, nutričně vyvážených, pestrých a často i rychlých svačin. Pomocí tipů vás naučíme, jak naše recepty obměnit tak, aby byly šité na míru vašemu dítěti a zároveň si ponechaly všechna svá NEJ.

Proč je svačina pro děti tak důležitá?

Podívejte se na důvody, proč by děti do školy měly svačinu nosit.

  • Svačina zajistí příjem energie, který podpoří výkon a efektivitu.
  • Správný jídelníček doplní živiny a energii pro růst a vývoj.
  • Svačiny slouží k zajištění vyrovnané hladiny krevního cukru během dopoledne a odpoledne.
  • Dopolední dávka energie přispívá k dobré náladě, snižuje únavu a zvyšuje pozornost.
  • Díky odpoledním svačinám budou děti méně vyčerpané a budou mít energii i na další mimoškolní aktivity.
  • Pravidelné svačiny jsou součástí prevence nadváhy a obezity, kdy snižují riziko přejídání a toho, že děti bude „honit mlsná“.

Na co se v e-booku můžete těšit?

Svačina do skleničkyCelkem jsme pro vás připravili 29 receptů a najdete mezi nimi rychlovky připravené na poslední chvíli (Pan tousťák, Žemlovka do kapsy...), stejně jako svačiny, které si můžete připravit předem večer (Cool fit bagely, Čokovafle, Placičky z quinoy...). Zařadili jsme i oblíbené svačinky do skleničky (Líná bounty kaše, Vytuněný pudink...) a nechybí samozřejmě ani zásoba pomazánek (kuřecí, hrášková, z pečených paprik...), protože „kdo maže, ten jede“. Všechny recepty jsme doplnili o tabulky s nutričními hodnotami a také několik důležitých informací o jednotlivých surovinách.

E-book je pro vás připravený ke stažení ZDARMA. Tak na nic nečekejte a STAHUJTE:

--> E-BOOK ZDRAVÉ SVAČINY 

 

Věříme, že si z nabídky receptů vybere každý. Ať už vaše ratolesti preferují svačiny naslano i nasladko, máme pro každého něco. Přejeme pohodovou přípravu. 

Zdroj obrázků v textu: Shutterstock.com




Mohlo by vás také zajímat: