O zdraví 15. 4. 2021 | Vím, co jím a piju, o.p.s.

Výherci soutěže - ankety: Jaké změny přinesl rok s pandemií Covid-19?

Gratulujeme výhercům! Celkem se zúčastnilo více než 800 respondentů, kterým moc děkujeme za účast.

Zdroj - autor: jittawit21/ Shutterstock.com

Výherci soutěže

ODMĚNA 1. místo - Parní hrnec Tefal - vyhrála: paní Milena Koehlerová

1.místoHrnec parní TEFAL VC300831 Steam n Light v hodnotě 2 000,- Kč s šesti programy vaření a funkcí rozmrazování. K dispozici je časovač do 60 minut, tři nádoby s odnímatelnou mřížkou, nádoba na vaření rýže i forma na přípravu zeleninového pečiva.

 

ODMĚNA 2. místo - Sportovní taška Nike Vapor - vyhrála: paní Lucie Trnečková

2.místoSportovní taška Nike VAPOR POWER M s elegantním designem, do které se vejde vše potřebné na trénink. Disponuje velkým množstvím kapes a i oddělenou kapsou na špinavou obuv. Rozměry: 60 cm x 25,5 cm x 30.5 cm. Hodnota odměny je 1000,- Kč.

ODMĚNA 3. místo - Sada badminton Wilson - vyhrála: paní Martina Holková 

3. cenaBadmintonový set WILSON Tour je ideální pro rekreační hru celé rodiny. Obsahuje 4 rakety s výbornou ovladatelností, přesným vyvážením, kvalitním výpletem a nízkou hmotností, 3 nylonové košíky, síťku, 2 teleskopické tyče s hroty a praktickou termo tašku s rukojetí pro snadnou přepravu. Hodnota setu je 1 000,- Kč  

ODMĚNA 4. - 23. místo - Hydratační tělové mléko Yves Rocher - odměnu získají: Andrea Suchá, Libuše Střebovská, Martina Staňková, Dagmar Křížová, Anna Suchomelová, Květa Kinská, Kateřina Čejka, Jamie Podhrázkých, Veronika Přikrylová, Veronika Králova, Lucie Svobodová, Jana Tichačková, Zdislava Štachová, Kristýna Potočná, Tereza Milfortová, Blanka Capicikova, Soňa Miklošová, Šárka Valová, Iva Oláhová, Lenka Škorpilová Králová

hydratační tělové mléko

Velmi jemná mléčná textura navrací pokožce pružnost, zanechává ji dokonale hydratovanou a sametově hebkou na dotek.

91% žen potvrdilo, že je pokožka okamžitě hydratovaná. test spokojenosti byl uskutečněný u 107 žen, které aplikovaly výrobek denně po dobu 10 dní.

 Všem zúčastněným děkujeme za účast! 

 





Mohlo by vás také zajímat: