Zdravé jídlo do práce. Tipy & recepty

Vybíráme z obsahu

  • Proč je tak důležité jíst v práci? Hlavní zásady
  • Svačit v práci, či nesvačit?
  • Správný oběd je základ - Co by měl zdravý oběd obsahovat?
  • Tipy, jak ušetřit čas při přípravě oběda do krabičky
  • Recepty na teplé i studené obědy do práce
  • Když jídlo nestihnete připravit doma
  • 5 tipů, jak si poskládat oběd z toho, co koupím v nejbližším obchodě
  • 5 tipů, jak si připravit oběd, když mám k dispozici varnou konvici
  • 5 tipů, jak si připravit oběd, když mám k dispozici mikrovlnnou troubu a obchod za rohem
  • Pitný režim v práci - recepty na domácí nápoje
  • Smoothie není nápoj - recepty na domácí smoothie

... a hlavně také

  • 16 skvělých a chutných receptů na zdravé i rychlé recepty do práce včetně tipů na domácí nápoje a smoothie. Všechny recepty prošly hodnocením a byly certifikovány logem Vím, co jím

Autorka: Ing. Hana Pávková Málková

Ing. Hana Pávková Málková vystudovala obor Kvalita a bezpečnost potravin na Vysoké škole chemicko-technologické. Je spoluautorkou několika knih o výživě a hubnutí, internetového programu Sebekoučink a dalších pomůcek pro zdravé hubnutí. Působí ve společnosti STOB. Pravidelně přispívá v podobě článků a receptů na web www.vimcojim.cz.

Je milovnicí dobrého kvalitního jídla a zdravého vaření a své zkušenosti ráda předává klientům při individuálním poradenství, ale i prostřednictvím edukačních materiálů.  

"I malé změny životního stylu mohou mít velký vliv na vaše zdraví."