Zdravé jídlo do práce. Tipy & recepty
Vybíráme z obsahu
- Proč je tak důležité jíst v práci? Hlavní zásady
- Svačit v práci, či nesvačit?
- Správný oběd je základ - Co by měl zdravý oběd obsahovat?
- Tipy, jak ušetřit čas při přípravě oběda do krabičky
- Recepty na teplé i studené obědy do práce
- Když jídlo nestihnete připravit doma
- 5 tipů, jak si poskládat oběd z toho, co koupím v nejbližším obchodě
- 5 tipů, jak si připravit oběd, když mám k dispozici varnou konvici
- 5 tipů, jak si připravit oběd, když mám k dispozici mikrovlnnou troubu a obchod za rohem
- Pitný režim v práci - recepty na domácí nápoje
- Smoothie není nápoj - recepty na domácí smoothie
... a hlavně také
- 16 skvělých a chutných receptů na zdravé i rychlé recepty do práce včetně tipů na domácí nápoje a smoothie. Všechny recepty prošly hodnocením a byly certifikovány logem Vím, co jím
Autorka: Ing. Hana Pávková Málková
Ing. Hana Pávková Málková vystudovala obor Kvalita a bezpečnost potravin na Vysoké škole chemicko-technologické. Je spoluautorkou několika knih o výživě a hubnutí, internetového programu Sebekoučink a dalších pomůcek pro zdravé hubnutí. Působí ve společnosti STOB. Pravidelně přispívá v podobě článků a receptů na web www.vimcojim.cz.
Je milovnicí dobrého kvalitního jídla a zdravého vaření a své zkušenosti ráda předává klientům při individuálním poradenství, ale i prostřednictvím edukačních materiálů.