Product placementO výživě 24. 1. 2023 | redakce Vím, co jímredakce Vím, co jím

Bohemia POP CHIPS – křupněte si bez výčitek!

Klasické bramborové chipsy si se zdravou výživou zrovna ruku nepodávají. Přesto jejich křupavosti a slané chuti nedokážou mnozí z nás odolat a čas od času si prostě musíme křupnout. Pokud patří chipsy i mezi vaše „guilty pleasure“, pak pro vás máme řešení.

Stock photos: Dean Drobot/Shutterstock.com

Bohemia chips je tradiční česká značka, která na trhu působí již 40 let. Za tu dobu jste mohli z její produkce ochutnat nejrůznější příchutě chipsů, tyčinky, pečených krekrů i oříšků. A protože se snaží uspokojit i ty „náročnější“ konzumenty, kteří si rádi mlsnou zdravěji, přichází s novými nesmaženými chipsy.

Už jste ochutnali Bohemia POP CHIPS?

V obchodech najdete aktuální novinku Bohemia POP CHIPS, nesmažené chipsy, které mají až o 50 % méně tuku než ty klasické. Jsou tím pádem méně kalorické, a přitom si zachovávají svou intenzivní plnou chuť.

Nejsou smažené, ale popované!

Bohemia Pop ChipsŽe nevíte, o co se jedná? Popování je inovativní proces výroby slaných snacků. Výsledkem je odlehčený křehký snack v 3D tvaru s báječně křupavou sktrukturou.
Nakonec se tento kulatý chips ochutí oblíbeným kořením. Na výběr máte léty prověřenou příchuť paprika, nebo na oblibě vzrůstající příchuť zakysaná smetana s cibulkou. Jaké dáte přednost vy? Křupněte klidně obě.

Až vás příště při večerním relaxu přepadne chuť na něco slaného nebo se ve dveřích nečekaně objeví návštěva, sáhněte po této alternativě klasických bramborových chipsů. Bohemia POP CHIPS si může bez výčitek dopřát každý.

logo Bohemia

 

Zdroj obrázků v textu: Shutterstock.com; se svolením Bohemia Chips 




Mohlo by vás také zajímat: