Logo Vím, co jím označuje pouze ty potraviny a nápoje, které prošly velmi přísnými laboratorními testy a splňují všechna kritéria výživově hodnotných potravin, stanovená Mezinárodním vědeckým výborem. Zároveň si můžete být jisti, že označené produkty obsahují minimum látek, jež našemu organizmu neprospívají, jako jsou nasycené mastné kyseliny, transmastné kyseliny, sodík či přidané cukry.

Müsli vhodné i pro diabetikymüsli_oříškové

Nové sypané müsli oříškové vznikalo, stejně jako ostatní produkty společnosti REJ z řady Víte, co jíte, ve spolupráci s ing. Petrem  Havlíčkem.

Základem müsli jsou celozrnné ovesné vločky, jež jsou považovány za nejzdravější obilovinu. Bohatou chuť dodávají oříšky a mandle a kousky kvalitní čokolády. Müsli neobsahuje přidaný cukr, je nepražené a má vysoký obsah vlákniny. Vzhledem k velmi nízkému obsahu cukru – jen asi 6 g/100 g – je müsli vhodné i pro diabetiky.

Doporučená cena výrobku je 65 Kč za 400g balení, k dostání je na e-shopu www.rejfood.eu nebo ve vybraných prodejnách zdravé výživy.

Praktické balení sušenek

grahamové_lískooříškové_sušenky_REJ

Celozrnné grahamové sušenky s kakaovou vlákninou sypané lískovými oříšky jsou další novinkou, která se pyšní logem Vím, co jím.

Základem sušenek je celozrnná mouka. Dobré pro zdraví je, že se při jejich výrobě nepoužívají ztužené tuky. Vysoký obsah vlákniny je podpořen použitím kakaové vlákniny, která dává sušenkám výbornou chuť podtrženou porcí drcených lískových oříšků.

Sušenky, stejně jako ostatní druhy, jsou baleny jednotlivě. V krabičce jich naleznete šest. Toto praktické balení vám umožní, abyste si 1-2 kousky vzali kdykoliv pohodlně s sebou, ať již do práce, na výlet nebo na cestu za zábavou.

Doporučená cena výrobku je 27 Kč za 120g balení, k dostání je na e-shopu www.rejfood.eu nebo ve vybraných prodejnách zdravé výživy a v hypermarketu Globus.