Product placementO výživě 25. 1. 2022 | redakce Vím, co jím

S Mixit se dostanete do formy raz dva!

Superhrdinové a superhrdinky! Pokud se vám během Vánoc a zimy podařilo nepřibrat ani deko, rozhodně se tak nazývat můžete. Jestli však patříte spíš mezi obyčejné, o něco těžší smrtelníky, nezoufejte! Mixit nabízí celou řadu nejen křupavých produktů, které uspokojí vaše chuťové buňky i ručičku na váze.

Se souhlasem: mixit.cz

Rozhodli jste se vrátit do formy?

mixitChoďte často na procházky, hýbejte se, cvičte doma, nekontrolujte každou hodinu ledničku, nezpustněte… To se to na podzim radilo. Ale ne každý to vydržel, a když přičteme přirozenou tendenci organismu se před zimou trošku zásobit, rozumějte, zakulatit, byl by to skoro zázrak, pokud by jeden nepřibral. Máte toho dost a rozhodli jste se vrátit do formy? Mixit vás nenechá ve štychu!

  • Na Mixit.cz si můžete namixovat vlastní křupavou nejen snídaňovou směs, do které si přidáváte oříšky, ovoce, semínka a cereálie přesně podle svojí chuti nebo zvolené diety.
  • Sázíte na bezcukrové stravování? Přidejte si do mixu lyofilizované ovoce. To oproti běžně sušenému neobsahuje jediný gram přidaného cukru ani ničeho jiného. Prostě 100% ovoce.
  • Ujíždíte si na paleo dietě? Jsou vám k dispozici všechny oříšky v nabídce - 12 druhů a arašídy navrch!
  • Nezapomeňte také hlídat příjem vlákniny, třeba přidáním  lněného semínka nebo můžete namíchat musli, jehož základem bude místo vloček samá vláknina.
  • Jste posedlí proteinem? Mixit také! Můžete do jakékoliv kaše přidat protein, a tak z ní proteinovou udělat nebo sáhnout pro  proteinové čokoládě, která se hodí do všeho. Velkou zásobárnou bílkovin jsou ale arašídy a  dýňová semínka. Nezapomeňte si je do svých směsí přidat v hojném množství! 

6 týdnů zdravě s Mixit

MIXIT 6 týdnůPokud si nechcete míchat vlastní mix, Mixit vám samozřejmě rád ulehčí práci. Třeba hned na šest týdnů dopředu. Stačí vyzkoušet sadu tří zdravých a křupavých snídaňových směsí v krásných tubusech.

Směsi Zažívání a metabolismus, DetoxRovnováha můžete koupit samostatně, ale výhodnější je pořídit všechny tři najednou v sadě  6 týdnů müsli zdravě.

Ta je ideální pro všechny, kdo nevědí, jak se zdravým životním stylem začít.Zároveň se hodí i pro ostřílené vyznavače wellness, fitness a všechny další matadory zdravého životního stylu, kteří se již po této cestě vydali a mají chuť ji s Mixit ozvláštnit a pochutnat si.

  • 6 týdnů müsli zdravě, 1680 g, na mixit.cz za 529 Kč. Součástí sady jsou mixy  Zažívání a metabolismus,  Detox a Rovnováha.

Mixit také výborně ulehčuje výběr produktů díky šikovným filtrům. Svoje hotové i vlastní mixy, kaše, mixitelly i proteinové drinky tak najdou zákazníci s nejrůznějšími stravovacími návyky i omezeními.

  • Na mixit.cz si můžete vyfiltrovat produkty bez cukru i bez lepku, veganské, bez laktózy a dokonce i ňamky se zvýšeným množstvím proteinu!

Jaký způsob hubnutí zvolíte je jen na vás, ale díky Mixit se nemusíte bát, že byste kvůli dietním omezením neměli co jíst. A můžete si být jistí, že to bude dobrota! 

O mixit.cz

Mixit.cz je internetový obchod nejen pro fanoušky zdravého stravování. Na stránce www.mixit.cz si může každý namixovat svou osobní směs cereálií, müsli, ovesných kaší a mixů sušeného ovoce a oříšků z více než sedmdesáti různých ingrediencí, jako jsou různé cereální základy, sušené ovoce, semena, oříšky, ale i chuťovky jako čokoláda, gumoví medvídci nebo třeba lentilky či skořice.

logo

Součástí nabídky jsou i předpřipravené směsi vytvořené výživovými specialisty a nabídka surovin například pro celiaky nebo alergiky na určité typy potravin, které se v běžných směsích cereálií objevují. Dalšími produkty v sortimentu jsou Mixit čokolády z kvalitní 70% tmavé čokolády ochucené lyofilizovaným ovocem a oříšky, müsli tyčinky Mixitky, drinky v prášku, slané oříškové mixy i sušenky. Mixit vše zabalí do krásného tubusu v designu firmy a zákazník si může vybrat doručení poštou, PPL nebo osobní odběr v Zásilkovně. 





Mohlo by vás také zajímat: