Product placementO výživě 20. 9. 2022 | redakce Vím, co jímredakce Vím, co jím

Ve Starbucks začala sezóna Pumpkin Spice Latte, letos s lahodnou svěží novinkou

Podzimní sezóna už je za dveřmi. Zahajte ji douškem legendárního dýňového Pumpkin Spice Latte v kavárně Starbucks. Nápoj milionů fanoušků je zpět a letos přináší novinku – osvěžující Pumpkin Cream Cold Brew s kapkou vanilky. Nezaměnitelné dýňové latté v libovolných variantách z této řady je k dostání ve všech kavárnách Starbucks v Česku od 13. září a vychutnat si ho můžete během celého podzimu.

Starbucks: Pumpkin Spice Latte

Pumpkin Spice Latte si jako vždy můžete nechat připravit přesně podle své chuti. Co takhle vyzkoušet ho ve verzi osvěžujícího Frappuccina® Blended Beverage s drcenou ledovou tříští nebo jako Iced Pumpkin Spice Latte, které spojuje voňavý dýňový sirup s kořeněnou posypkou? Pro jemnější požitek ochutnejte krémové Iced Pumpkin Cream Latte obohacené o lahodnou smetanu.Na své si přijdou i milovníci ryze veganských nápojů, v nichž jsou mléko a šlehačka nahrazeny rostlinnými variantami.

Starbucks Pumpkin Spice LateNový přírůstek do rodiny osvěžujících míchaných nápojů představuje Pumpkin Cream Cold Brew.

Tato netradiční ledová káva je ochucená kapkou vanilky a ozdobená dýňovou našlehanou pěnou, v níž se rafinovaně mísí vrstvy vanilkové smetany a pikantního sirupu. Třešničkou na dortu je kořeněný posyp s chutí skořice, hřebíčku a muškátového oříšku.

Ochutnejte dýňový chlebíček

Dýňová tradice si našla cestu i mezi lehké dezerty. Pumpkin Spice Loaf Cake je nadýchaný chlebíček s příchutí oblíbené kořeněné směsi, posypaný křupavými dýňovými semínky. Jeho hřejivě sladkou chuť si nejlépe vychutnáte s klasickými kávovými nápoji.

Přijďte s vlastním tumblerem

  • Pokud si svůj nápoj necháte připravit do vlastního tumbleru nebo cold-cupu, pomůžete přírodě, a navíc získáte slevu 10 Kč. Nezapomeňte si proto prohlédnout limitovanou sezónní nabídku hrnečků, tumblerů a cold-cupů, která je plná sytých podzimních barev a učiní vaše kávové zážitky ještě příjemnějšími.
  • Navíc každý zákazník, který platí kartičkou Starbucks nebo aplikací Starbucks CEE registrovanou v programu Starbucks Rewards, zaplatí za každý Pumpkin Spice nápoj o 5 Kč méně.

Stavte se ve Starbucks a okořeňte si první doušek podzimní sezóny!

logo Starbucks

Zdroj obrázků v textu: Starbucks




Mohlo by vás také zajímat: