Product placementO zdraví 19. 11. 2018 | Vím, co jím a piju, o.p.s.

Kdo s námi začne žít AKTIVNĚ A ZDRAVĚ již letos, nebude mít v lednu výčitky. A ještě možná vyhraje!

Milovníci zdravého životního stylu i ti, kteří uvažují o změně k lepšímu, se mohou letos poprvé zúčastnit soutěže Aktivně a zdravě. První kolo soutěže se rozjelo 15. 11. a potrvá do Vánoc (do 26. 12.). Zapojte se také! Je to snadné a možná právě vy vyhrajete víkendový wellness pobyt s polopenzí pro 2 osoby.

Aktivně a zdravě ze Shutterstock.com

Soutěž Aktivně a zdravě je tu!

Jak na to? Stačí aktivně používat stejnojmennou aplikaci, přijmout a splnit jednu či více výzev z oblasti SPORTU, VÝŽIVY a RELAXU. K plnění výzev vás budou motivovat známé osobnosti – olympionik Lukáš Krpálek, Miss ČR Jana Nováčková, šéfkuchař Roman Vaněk, herečka Patricie Solaříková a mnoho dalších. Čím více splněných výzev, tím lepší pocit z vlastních úspěchů. A kromě toho šance na odměnu. Čím více splněných výzev, tím zajímavější ceny v soutěži. Od švihadla až po víkendový wellness pobyt s polopenzí pro 2 osoby.

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo používá aplikaci Aktivně a zdravě, podle níž je soutěž pojmenovaná. Tato aplikace je součástí stejnojmenného projektu Aktivně a zdravě, který vznikl na základě spolupráce neziskové iniciativy Vím, co jím a piju o.p.s., České podnikatelské pojišťovny a.s. a Sportinvest a.s.

Aplikace Aktivně a zdravě

Cílem aplikace je pomáhat, inspirovat a motivovat na cestě za zdravým životním stylem. I malé změny mohou mít velký vliv na zdraví a prevence zdravotních problémů, onemocnění a úrazů je vždy lepší, než řešení následků. Všichni víme, že být fit a v dobré kondici je k nezaplacení. A naši ambasadoři se rozhodli být vám na blízku a pomáhat vám.

Pojďte do toho s námi!

 Aplikace

Výzvy o výživě, sportovní, oddychové, tipy na odborné články, recepty, zdravotní kalkulačky, jídelníčky, poradny s odborníky…. Naše aplikace je výhra pro každého zájemce o zdravý životní styl.

Výzvy jsou publikovány 3x týdně, u každé z nich máte při jejím rychlém splnění možnost získat bonusový počet bodů. Kromě toho vám postupně budeme posílat tipy a návody, recepty, jídelníčky od odborníků, a vyzkoušíte si zdravotní kalkulačky.

Další upřesnění

Soutěže budou v rámci Aplikace 4, první soutěžní kolo (sezóna) probíhá právě nyní od 15. 11. do 26. 12. 2018. Na další (vždy s novými výzvami a novými odměnami) se můžete těšit v těchto termínech: 2. 1.-14. 2. 2019, 21. 2.-5. 4. 2019, 12. 4.-24. 5. 2019.

Soutěžící, kteří za splnění výzev získají alespoň 100 bodů, budou zařazeni do soutěže o zajímavé ceny. Čím více bodů, tím hodnotnější ceny. Ale pozor, denně můžete splnit maximálně 5 výzev. Odměnou vám může být švihadlo s počítadlem, sportovní lahev s infuserem, badmintonová sada, parní hrnec nebo víkendový pobyt pro dvě osoby s polopenzí.

Výherci budou vyhlášeni po ukončení každé sezóny. Pravidla soutěže zde.

Ještě aplikaci Aktivně a zdravě nemáte?

Můžete si ji zdarma stáhnout pro telefony s operačním systémem Android (Google Play) a iOS (AppStore). Podrobné informace o soutěži jsou k dispozici přímo v aplikaci a na webových stránkách projektu.





Mohlo by vás také zajímat: