O zdraví 14. 9. 2022 | redakce Vím, co jímredakce Vím, co jím

Nedejte šanci podzimní únavě a dostaňte se Do formy! s naší apkou

Podzim je tu co nevidět a ať chceme či nechceme, je toto období pro nás všechny zatěžkávací zkouškou. A to jak po psychické, tak po fyzické stránce. My jsme se ale rozhodli bojovat. Vyladili jsme naši apku a připravili 60denní nabitý program Do formy! aktivně a zdravě, který nás rozhodně nenechá propadnout podzimní únavě ani depresi. Pojďte do toho s námi!

Stock photos: Rido/Shutterstock.com

Někdo podzim miluje, jiný si stýská po létu. Pravdou je, že toto období bývá pro mnohé obtížné. Děti se v září vracejí po prázdninách do školních lavic, je zapotřebí nastavit zpět dříve zajetý režim. Postupně ubývá slunečního svitu, což nám na náladě nepřidá. Přibývá chladnějších dní a první podzimní virózy na sebe nenechají dlouho čekat. Naše psychika a imunita dostává zabrat. Důležité je nepodlehnout!

Pohyb, výživa a relax

Nic objevného. Jednoduše základ zdravého životního stylu. Pro někoho zajetá rutina, pro mnohé plán, s kterým se chystají začít, jen se zatím nenašla ta „správná“ chvíle. A protože víme, jak někdy bývá těžké změnit své návyky a především je pak dlouhodobě udržet, když jste na to sami, máme pro vás návrh. Pojďme se motivovat navzájem a dostaňme se do formy společně. Oblékli jsme naši aplikaci do nového podzimního kabátu a pod názvem Do formy aktivně a zdravě pouštíme do světa. Vydáte se na cestu s námi?

Co vás v apce čeká?

logo Do formy!Během dvou měsíců máme v plánu více než 25 výzev, a to nejen sportovních a výživových, ale pochopitelně i relaxačních, protože odpočinek a správná regenerace ke zdravému životnímu stylu neodmyslitelně patří.

Abychom byli konkrétnější a alespoň trochu vás naladili, na co se můžete těšit?

  • Čekají nás oblíbené chodící výzvy, ať už po rovince, do kopců, nebo do schodů.
  • Na své si přijdou i nadšení cyklisté či milovníci planku.
  • Vyzkoušíme si týden bez cukru – to bude pro mnohé jistě oříšek, co říkáte?
  • A co by to byl podzim bez dýní? Budeme z nich vařit, možná i tvořit…

Ale bude toho ještě mnohem víc, nicméně něco si s dovolením necháme jako překvapení ;-). Rozhodně bude z čeho vybírat!

Zapomenout samozřejmě nesmíme ani na inspirace, které nám na naší cestě poskytnou oporu. A nebojte, i tentokrát na vás kromě dobrého pocitu z odvedených výkonů, a pro někoho začátku nového životního stylu, čekají báječné odměny od našich partnerů. Zkrátka máte se na co těšit!

Kdy startujeme?

Začněte si chystat sportovní oblečení a ladit formu, protože už ve čtvrtek 15. 9. na nás čekají první výzvy, které naši společnou 60denní cestu odstartují.

Kde apku stáhnout?

Úplně jednoduše! Apka je k dispozici zdarma v obchodech Google Play (pro Android) a App Store (pro iOS). Více informací najdete na webu www.aktivneazdrave.cz/aplikace.

Pokud už apku v telefonu máte z minulých běhů, stačí si ji v příslušném obchodě pouze zaktualizovat.

Kdo nás podpořil?

Odborným garantem apky Do formy! je nezisková společně Vím, co jím a piju. Partnery projektu jsou pak společnosti dm drogerie markt a Starbucks, kterým patří za jejich podporu obrovský dík.

logo dmlogo Starbucks

Vyjdete se s námi na cestu za zdravým životním stylem. Během dvou měsíců společně načerpáme sílu, posílíme imunitu a zlepšíme si náladu! A to přece stojí za to, nemyslíte? 





Mohlo by vás také zajímat: