Web plný informací o vhodném výběru potravin a zdravém životním stylu
Magazín pro zdravý životní styl

Vím, co jím a piju, magazín pro zdravý životní styl

  • Přihlásit / registrace
  • Magazín
    • Články
    • Podcasty
    • Speciály
    • Video
    • Recepty
    • Soutěže
  • Vím, co jím
    • O společnosti
    • O programu Vím, co jím a piju
    • Kritéria pro udělení loga
    • Databáze potravin
    • Jak se zapojit
    • FAQ
  • Projekty
    • Aktivně a zdravě 2020
    • Aktivně a zdravě s ČPP
    • Fandíme zdraví
    • Akademie zdravého životního stylu
  • E-shop
    • Poukazy
    • Služby
    • e-Booky
    • Produkty
  • Kontakty
  •  0
  • Úvod
  • › Magazín
  • › Video
Video 2. 8. 2019 | Vím, co jím a piju, o.p.s.

Jak zvýšit příjem rostlinných potravin?

Člověk je všežravec a jako takový potřebuje pro svou prosperitu potraviny jak rostlinného, tak živočišného původu. Denně bychom měli sníst až 1,2 kg rostlinných potravin. Jak to ale zvládnout? Důvodů, proč jíst rostlinnou stravu je hodně. Například její produkce zdaleka tak nezatěžuje životní prostředí jako produkce masa. Studie dokonce potvrzují nižší výskyt srdečně cévních onemocnění. Úmrtnost na srdeční příhodu je u vegetariánů až o 25 % nižší než u masožravců.





Mohlo by vás také zajímat:
Srovnávací analýza - dětské nanuky
 

Srovnávací analýza - dětské nanuky

Srovnávací analýza - chlazené tvarohové dezerty pro děti
 

Srovnávací analýza - chlazené tvarohové dezerty..

Další článek
Databáze potravin


ODEBÍREJTE NOVINKY E-MAILEM:
Sledujte nás na:
Tento obsah je chráněn autorskými právy.

Chcete-li sdílet informace z tohoto článku, můžete použít nadpis, souhrn a odkaz níže:

Jak zvýšit příjem rostlinných potravin?

Vím, co jím a piju, o.p.s., 2. 8. 2019

Člověk je všežravec a jako takový potřebuje pro svou prosperitu potraviny jak rostlinného, tak živočišného původu. Denně bychom měli sníst až 1,2 kg rostlinných potravin. Jak to ale zvládnout? Důvodů, proč jíst rostlinnou stravu je hodně. Například její produkce zdaleka tak nezatěžuje životní prostředí jako produkce masa. Studie dokonce potvrzují nižší výskyt srdečně cévních onemocnění. Úmrtnost na srdeční příhodu je u vegetariánů až o 25 % nižší než u masožravců.

https://www.vimcojim.cz/magazin/videa/Jak-zvysit-prijem-rostlinnych-potravin__s10008x19408.html

Sledujte nás na:
Uživatelské podmínky
Informace o zpracování osobních údajů
Nastavení cookies


Copyright © 2023
Vím, co jím a piju, o.p.s.