Všichni za jednoho, jeden za všechny, i to by mohlo být moto nového projektu 7S.

Společnost STOB ve spolupráci s desítkami odborníků a především příznivců zdravého životního stylu přináší nový celorepublikový projekt, který právě startuje.

Cílem akce není však pasivně sledovat opečovávané "superúspěšné". Naopak vaše dílčí  i malé úspěchy budou povzbuzením  nejen pro vás samotné, ale i pro další. STOB počítá i s tím, že vše nepůjde "jako po másle" a bude dávat i rady do nepohody.

Celý projekt je garantován Českou obezitologickou společností, Fórem zdravé výživy a Českou společností pro hypertenzi.

Rada odborníků, podpora obyčejných lidíosobní trenér

Chtěli byste mít podporu nejen odborníků, ale i ostatních hubnoucích? Nemáte ve svém okolí nikoho, komu byste se mohli svěřit se svými problémy, dotazy, nejistotami, příběhem ze života, který si nechcete nechat sami pro sebe? Chcete žít zdravěji, ale nemáte dostatek času či financí docházet za poradcem? Jste již přehlceni nesmyslnými dietami, zázračnými pilulkami, samocvičícími stroji a toužíte po trvalé, ale pozvolné změně ke zdraví a zdravému životnímu stylu?

Připojte se i vy k ostatním příznivcům zdravého životního stylu. Změna k ozdravění životního stylu je jako puzzle skládačka, chcete být i vy její součástí? Také jste dlouho nic nevyhráli? Nedaří se Vám být první?

V soutěži je vítězem každý a nikdo není poslední.

Díky projektu 7S každý může vyhrát to nejcennější, tedy zdraví a zkvalitnění života díky pozvolným krokům, ke kterým budete vedeni odbornými lekcemi. Každý může získat bonus navíc v podobě různých cen od sponzorů, ale především cenné rady a informace zdarma.

Celý projekt je zaštítěn odbornými garanty, kteří budou svými příspěvky a svou účastí zárukou zachování odbornosti a pomocníkem na vaší cestě za zdravím. Jde o komplexní přístup a řešení zdravého životního stylu. Do soutěže se můžete zapojit ZDE.