| INGREDIENCE |
1 PORCE |
|---|---|
|
| |
| 2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě 212 g | |
| 150 g bílého jogurtu 150 g | |
| sůl 2,5 g | |
| 2 lžíce pažitky 10g | |
| 4 velké listy krásného salátu 80g | |
| 4 tortilly 240g | |
| 1 avokádo na plátky 150g | |
| 1 okurka na dlouhé tenké plátky 200g | |
| 8 salátových listů 100g | |
|
|
|
|
Tuňáka nechte okapat a jogurt vykapat přes plátýnko. Pak v míse rozmíchejte tuňáka s jogurtem, solí a pažitkou. Tortilly rozložte na pracovní plochu, k jedné straně rozdělte tuňákovou směs, poklaďte plátky avokáda a okurky, navrch listy salátu. Zarolujte, přeřízněte na dvě půlky a servírujte.
|
Recepty 24. 9. 2013 | beda
Tuňákové wrapy
Moderní, svěží a hlavně zdravé - to jsou tuňákové wrapy.
Mohlo by vás také zajímat:





